Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Τίμησε τον Χρήστο Διονυσόπουλο ο Δήμος Μαραθώνος

Έπαινο από τον Δήμο Μαραθώνος έλαβε στις 19 Δεκεμβρίου 2017 ο ιστορικός και συγγραφέας από τη Βουλιαγμένη, Χρήστος Διονυσόπουλος.

Ήταν μια ειδική εκδήλωση ευχαριστιών για να τιμηθούν προσωπικότητες της εκπαίδευσης και του αθλητισμού που συνέβαλαν στην ανάδειξη του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου μέσα από τη δημιουργία και παρουσίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Ο Χρήστος Διονυσόπουλος εμπνεύστηκε και πραγματοποίησε την παρουσίαση και ανάλυση της Μάχης του Μαραθώνα στο πλαίσιο των προγραμμάτων του Μουσείου.

Το βιβλίο του “Η Μάχη του Μαραθώνα. Ιστορική και Τοπογραφική Προσέγγιση” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καπόν (για περισσότερα εδώ) βραβεύθηκε το 2014 από την Ακαδημία Αθηνών με το σκεπτικό ότι “αποτελεί την πληρέστερη και πλέον διεξοδική και την πλέον άρτια επιστημονικώς πραγμάτευση της Μάχης του Μαραθώνα”.

Είναι μια παράλειψη του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης το γεγονός ότι στις αρκετές παρουσιάσεις βιβλίων που έχει διοργανώσει, δεν έχει συμπεριλάβει το συγκεκριμένο μνημειώδες έργο ενός ενεργού δημότη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας