Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου 3Β

Στα δεδομένα της πανδημίας και της κοινωνικής αποστασιοποίησης προσαρμόστηκε ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ο οποίος γιορτάζει φέτος τα Χριστούγεννα με έναν διαφορετικό τρόπο.

Στη θέση του μεγάλου τραπεζιού που παραθέτει παραδοσιακά κάθε χρόνο για όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους, τις φετινές γιορτές επέλεξε μια απλή αλλά ουσιαστική μορφή προσφοράς. Δίνει μια μεγάλη γαλοπούλα για το γιορτινό τραπέζι καθενός μαζί με ένα μπουκάλι κρασί.

Η διανομή της προσφοράς ξεκίνησε σήμερα στο εργοτάξιο της Βάρης και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή στη Βούλα, καθώς πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Όπως είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Μανώλης Λουδάρος στο 3vita.gr, “προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για τους συναδέλφους μας που εργάζονται υπό ιδιάζουσες συνθήκες και διακινδυνεύοντας πολλές φορές την υγεία τους. Είναι ο δικός μας τρόπος να πούμε ένα ευχαριστώ και καλές γιορτές, με υγεία, σε όλους”.

Εκείνο που παραμένει ακόμη άγνωστο είναι αν και με ποιο τρόπο το …παραδοσιακό δώρο του Δημάρχου κάθε Χριστούγεννα, δηλαδή η παροχή ρεπό που μπαίνουν σε κλήρωση, θα δοθεί και φέτος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας