Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Χρυσή Αυγή περιείχε το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Δαβάκη

Δεν επωάζεται κάπου μακριά μας το “αυγό του φιδιού”, ακόμη και αν μιλάμε για την τοπική κοινωνία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Δημήτρη Δαβάκη, Ανθή Πριοβόλου, λίγες εβδομάδες μόλις μετά τη λήξη των δημοτικών εκλογών εκδηλώθηκε και έθεσε υποψηφιότητα με τη Χρυσή Αυγή ως υποψήφια βουλευτής.

Την ανακοίνωση την έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, ενώ την Τετάρτη 12 Ιουνίου παρευρέθηκε και μίλησε σε εκδήλωση του ναζιστικού μορφώματος στα Πατήσια.

Η Ανθή Πριοβόλου υπήρξε κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο στον Δήμο από τα πιο ενεργά μέλη της παράταξης Δαβάκη, γεγονός που αποτυπώθηκε και στην εκλογική της επίδοση, καθώς σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα βρίσκεται στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου της Βούλας και είναι πρώτη επιλαχούσα σύμβουλος της παράταξης (άρα έχει πολλές πιθανότητες να πάρει και έδρα άμεσα ή εντός της τετραετίας).

Πρέπει να σημειωθεί ότι το ναζιστικό κόμμα με την υπόδικη ηγεσία για σοβαρότατα ποινικά αδικήματα βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη εσωτερική καμπή μετά το άσχημο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, παίζοντας με τις εφεδρείες του στο γήπεδο των βουλευτικών εκλογών που πλησιάζουν.

Η Ανθή Πριοβόλου κατέρχεται στην εκλογική περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής, μαζί με τον φίλο του θανόντος γιου της, όπως η ίδια δηλώνει, Ηλία Κασιδιάρη.

Το ερώτημα είναι αν μετά την αποκάλυψη αυτή, ο Δημήτρης Δαβάκης και η παράταξή του διαχωρίσουν τη θέση τους από τις επιλογές και την πολιτική ταυτότητα της Πριοβόλου ή εξακολουθήσουν να δηλώνουν ότι εκπροσωπούν το “πολιτικό ήθος” στον Δήμο δίνοντας χώρο στους νοσταλγούς του Χίτλερ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας