Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλα

XTERRA Greece στο Πανόραμα Βούλας

Με την υποστήριξη του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο αγώνας ορεινού τρεξίματος (Trail Run) και αγώνας ορεινής ποδηλασίας (mountain bike), που διοργανώνει η Οργανωτική Επιτροπή του XTERRA Greece την Κυριακή 2 Μαρτίου 2014, στο Πανόραμα Βούλας (Κρεμαστός Λαγός).

Ο αγώνας θα δώσει δυνατότητα σε δρομείς και ποδηλάτες να δοκιμάσουν τις αντοχές και τις δυνάμεις τους σε ένα ασφαλές και οργανωμένο περιβάλλον μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή. Ο αγώνας δρόμου θα περιλαμβάνει 2 επιλογές αποστάσεων, 6,5 & 15 χιλιομέτρων. Ο αγώνας ποδηλασίας θα περιλαμβάνει 2 επιλογές αποστάσεων 15 & 30 χιλιομέτρων. Οι διαδρομές μέσα σε δασικούς δρόμους και βατά μονοπάτια της περιοχής θα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους συμμετέχοντες. Η συμμετοχή και στα δύο αγωνίσματα δεν είναι υποχρεωτική. Οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα να επιλέξουν ανάμεσα στους δύο αγώνες ή και τους δυο.

Με σύνθημα «Ζήσε Περισσότερα» η XTERRA καλεί ανθρώπους όλων των ηλικιών να συμμετέχουν, να έρθουν σε επαφή με τη φύση, να γνωρίσουν ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και να παραμείνουν ενεργοί με τον αθλητισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Σημειωτέον, θα υπάρχουν χρηματικά έπαθλα για τις πρώτες θέσεις κάθε αγωνίσματος, ενώ το κόστος συμμετοχής κυμαίνεται μεταξύ 20 και 30 ευρώ.

Δείτε το βίντεο της όμορφης διαδρομής:

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας