Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τοπικα Νεα

Κλειστός ΧΥΤΑ, γεμάτοι κάδοι σκουπιδιών

Την προσοχή των δημοτών στο θέμα της καθαριότητας τις ερχόμενες ημέρες ζητά ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, με δεδομένο ότι λόγω απεργίας της ΠΟΕ ΟΤΑ η χωματερή στη Φυλή θα παραμείνει κλειστή ως και την Τετάρτη 25/9.

Η ανακοίνωση του Δήμου έχει ως εξής:

“Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ενημερώνει τους δημότες ότι λόγω συμμετοχής της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην απεργία της ΑΔΕΔΥ, ο Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στη Φυλή δεν δέχεται απορρίμματα έως και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013.

Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι δημότες να μην εναποθέτουν απορρίμματα έξω από τους κάδους, αλλά και όταν αυτά απορρίπτονται εντός των κάδων να τηρείται η τοποθέτηση σε κατάλληλες σακούλες με δέσιμο. Ζητείται για ακόμα μια φορά η κατανόηση όλων προκειμένου να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα με την καθαριότητα και την υγιεινή στην πόλη μας.

Ο Δήμαρχος Σ. Πανάς ευχαριστεί τους πολίτες οι οποίοι συμβάλλουν με κάθε τρόπο στην προσπάθεια να διατηρηθεί η πόλη μας καθαρή και όμορφη, παρά τα συνεχή προβλήματα που δημιουργούν στον τομέα της καθαριότητας οι συχνές απεργιακές κινητοποιήσεις”.

Advertisement