Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλιαγμενη

Ο υφυπουργός Παιδείας βράβευσε μαθητές του Λυκείου Βουλιαγμένης

Τέσσερις μαθητές του Λυκείου Βουλιαγμένης βράβευσε σε ειδική εκδήλωση την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου ο υφυπουργός Παιδείας Βασίλης Διγαλάκης.

Ο Άγγελος Κατσουράκης, η Ηλέκτρα Λαμπίρη, ο Μιχάλης Μαρινάκης και ο Αρσένης Πρωτοψάλτης συμμετέχουν στην Εθνική Ομάδα Ρομποτικής (Team Greece) η οποία εκπροσώπησε επίσημα την Ελλάδα στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής FIRST GLOBAL Challenge στο Ντουμπάι τον Οκτώβριο και κέρδισε το Χάλκινο Μετάλλιο για τον Μηχανικό Σχεδιασμό και την 6η θέση στην παγκόσμια γενική κατάταξη.

Ο υφυπουργός παρέδωσε τα βραβεία στην ομάδα και συνεχάρη τους μαθητές για το έργο και τις επιτυχίες τους. Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν εκτός από τους γονείς των μαθητών και τους φίλους της Team Greece, η διευθύντρια του Λυκείου Νίκη Μανώλη αλλά και ο υπεύθυνος καθηγητής για τη ρομποτική του σχολείου, Αλέξανδρος Βαρούχας.

Η ομάδα ρομποτικής του Λυκείου Βουλιαγμένης αναπτύσσεται διαρκώς και στο πλαίσιο του φετινού διαγωνισμού First Lego League διοργάνωσε προ ημερών μια δράση εθελοντισμού στο Δημοτικό Σχολείο της Βουλιαγμένης. Τα παιδιά παρουσίασαν τις δράσεις τους με στόχο την εξοικείωση των μαθητών της Στ’  Τάξης με τη ρομποτική.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας