Η υγιεινή διατροφή βρήκε το στέκι της στη Βούλα

Η υγιεινή διατροφή βρήκε το στέκι της στη Βούλα

Διασχίζοντας την οδό της Βασιλέως Παύλου στην Βούλα σίγουρα θα συναντήσεις το “Περί Γης”’ και θα αναρωτηθείς τι ακριβώς μπορεί να βρεις εκεί.

Με την πρώτη ματιά φαίνεται πως πρόκειται για ένα μανάβικο με μοναδική διακόσμηση και αισθητική, πολύ καλή και φιλική εξυπηρέτηση, εφοδιασμένο με όλα τα καλά. Σύντομα όμως θα συνειδητοποιήσεις πως πρόκειται για κάτι πολύ περισσότερο!

tspg

Το “Περί Γης” είναι ένα μανάβικο διαφορετικό από τα άλλα! Στο μπαρ που έχει ακριβώς μπροστά στην είσοδο μπορείς να πιεις τον καφέ ή τον χυμό σου, να δοκιμάσεις μερικά από τα πρωτότυπα smoothies ή να φτιάξεις το δικό σου με τα προϊόντα της αρεσκείας σου, είτε, επίσης, να αγοράσεις τις home-made σαλάτες που έχει.

perigis3

Σίγουρα πάντως έχεις να κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα από το να προμηθευτείς φρούτα και λαχανικά για το σπίτι, τα οποία αν δοκιμάσεις είναι σίγουρο πως θα ξαναπάς και θα ξαναπάς….

Έπειτα, η καλή ποιότητα των προϊόντων πηγάζει από το γεγονός του ότι τα περισσότερα από τα προϊόντα που υπάρχουν στο μαγαζί είναι παραγωγής του ιδιοκτήτη, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του εργάζονται με μεράκι και επιδιώκουν πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τέλος, στο “Περί Γης” θα βρεις όλων των ειδών τα φρούτα και τα λαχανικά και σίγουρα όχι μόνο τα προϊόντα που θα βρεις σε ένα σούπερ μάρκετ της περιοχής. Οι πάγκοι είναι εφοδιασμένοι τόσο με απλά καθημερινά προϊόντα -βιολογικά και μη- όσο και με σπάνια τροπικά φρούτα, ιδανικά για να μια κυριακάτικη σπέσιαλ φρουτοσαλάτα!

perigis

Γενικά το “Περί Γης” πρόκειται για κάτι καινούργιο, μια κατηγορία από μόνο του, κάτι που δεν έχεις ξανασυναντήσει και σίγουρα αξίζει να γνωρίσεις!

Μπορείς να βρεις περισσότερα για το ‘’Περί Γης’’ στη σελίδα του μαγαζιού στο facebook.