Connect with us

Hi, what are you looking for?

Επικαιρότητα

Υπέρ της διάσωσης των ιστορικών αεροσκαφών της Ολυμπιακής η Μαρία Απατζίδη

Στη δίκη για τα παροπλισμένα αεροσκάφη της Ολυμπιακής που διεκδικεί το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων Ολυμπιακής Αεροπορίας παρευρέθηκε η βουλευτής ανατολικής Αττικής του ΜέΡΑ25, Μαρία Απατζίδη, υποστηρίζοντας το αίτημα των συνταξιούχων εργαζομένων.

Σε ανακοίνωση του γραφείου της για το θέμα τονίζεται ότι η βουλευτής “παρακολούθησε την αγωνία των απλών πολιτών και των συνταξιούχων εργαζομένων της Ολυμπιακής Αεροπορίας ελπίζοντας ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα τους βοηθήσει να πραγματοποιήσουν το όραμά τους”.

Η ανακοίνωση τονίζει για το θέμα:

Σήμερα στις αίθουσες του Ειρηνοδικείου Αθηνών δικάστηκε η ιστορία της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Τα απομεινάρια της Ολυμπιακής, που ξεπούλησε ο κύριος Χατζηδάκης, εφτά αεροσκάφη και άλλα αντικείμενα, ζητά να πουλήσει για παλιοσίδερα η εταιρία Ελληνικό ΑΕ έτσι ώστε να παραδώσει την περιοχή του αεροδρομίου «Ελληνικό» στον νέο του ιδιοκτήτη. Τα αεροσκάφη ανήκουν στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων Ολυμπιακής Αεροπορίας, το οποίο οραματίζεται την δημιουργία ενός μουσείου που θα στεγάσει την ιστορία της Ολυμπιακής Αεροπορίας.
Δυστυχώς όμως, το ΤΑΙΠΕΔ και η σημερινή κυβέρνηση φαίνεται να θέλουν να σβήσουν τόσο την λαμπρή της ιστορία όσο και το ξεπούλημά της. Η δωρεά του Αριστοτέλη Ωνάση στο Ελληνικό Δημόσιο είναι τόσο αντίθετη με τα ΣΔΙΤ που προωθεί και προετοιμάζει η ΝΔ που οι μνήμες του παρελθόντος πρέπει σβήσουν. 

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement