Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Περιφέρεια

Όλοι οι υποψήφιοι (12!) των 3Β στην περιφέρεια Αττικής

Σημαντική εκπροσώπηση έχουν οι δημότες και κάτοικοι της Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στα ψηφοδέλτια της εκλογικής Περιφέρειας Αττικής για τις προσεχείς εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Σημαντική εκπροσώπηση έχουν οι δημότες και κάτοικοι της Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στα ψηφοδέλτια της εκλογικής Περιφέρειας Αττικής για τις προσεχείς εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Προερχόμενοι από το σύνολο σχεδόν του πολιτικού φάσματος, οι υποψήφιοι που έχουν για “σπίτι” τους τα 3Β αναμένεται να κάνουν πιο έντονη την παρουσία τους στις λίγες ημέρες που απομένουν μέχρι το στήσιμο της κάλπης.

Αρχικά, υποψήφια εκ νέου είναι με τη Νέα Δημοκρατία η Γεωργία Μαρτίνου. Την πολιτική της σταδιοδρομία η Γεωργία Μαρτίνου την ξεκίνησε από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχοντας εκλεγεί το 2010 στο Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και έχοντας διατελέσει αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Γρηγόρη Κασιδόκωστα.

Στο ψηφοδέλτιο Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνεται η υποψηφιότητα του Γιώργου Βήχα. Πρόκειται για τον ιατρό που είναι επικεφαλής του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού, ο οποίος στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές υποστήριξε ανοιχτά, ως μέλος, τη Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Στο ψηφοδέλτιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων συμμετέχει ο Δημοσθένης Δόγκας, εγγονός του πρώτου προέδρου της Κοινότητας Βούλας και αρχηγός ανεξάρτητης παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Ο Δημοσθένης Δόγκας ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή του με τα κοινά στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος.

Στο ίδιο ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ μετέχει και ο Βουλιώτης εκπαιδευτικός Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος. Ο Κ. Γεωργόπουλος σήμερα εργάζεται σε ιδιωτικό σχολείο της Βάρης, ενώ είχε φροντιστήριο στη Βούλα.

Επίσης, με τους ΑΝΕΛ κατέρχεται και ο κάτοικος Πανοράματος Βούλας, Λουκάς Αντώναρος.

Στο ψηφοδέλτιο που συγκρότησαν από κοινού οι Πράσινοι με τη Δημοκρατική Αριστερά θα βρούμε τον δικηγόρο Χρήστο Πετράκο. Ο Χρήστος Πετράκος συμμετείχε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές του 2014 στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με τη Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών.

Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών έχει στο ψηφοδέλτιο για την εκλογική περιφέρεια Αττικής, τη Βουλιαγμενιώτισσα συγγραφέα Ελένη Καπλάνη – Καλαπαδοπούλου, αλλά και τον κάτοικο της περιοχής Άγγελο Σιόλα, αναπληρωτή Πρύτανη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Το Ποτάμι έχει δύο δημότες των 3Β στο ψηφοδέλτιό του για την περιφέρεια Αττικής. Τον σημερινό γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Σπύρο Βαλάτα, ο οποίος ξεκίνησε την εμπλοκή του με την πολιτική στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Αλλά και τον ολυμπιονίκη Γιώργο Μαυρωτά, ο οποίος κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο διετέλεσε πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης, ενώ ήταν υποψήφιος του Ποταμιού και στις πρόσφατες ευρωεκλογές.

Και στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ εκπροσωπούνται τα 3Β, με την υποψηφιότητα του Γιάννη Περακάκη. Ο Γιάννης Περακάκης υπήρξε δραστήριο μέλος των επιτροπών ενάντια στα χαράτσια, ενώ στις πρόσφατες εκλογές έγινε μέλος της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών. Διεκδίκησε μάλιστα (χωρίς επιτυχία) τη θέση του επικεφαλής της δημοτικής κίνησης και τελικώς δεν ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Υποψήφια από τα 3Β έχει όμως και η Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου. Πρόκειται για την Αλεξάνδρα Ζάννου.

 

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας