Δόγκας: Ένας ανεξάρτητος στους Ανεξάρτητους

Δόγκας: Ένας ανεξάρτητος στους Ανεξάρτητους

Υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Αττικής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες θα είναι ο Δημοσθένης Δόγκας στις προεσεχείς εκλογές, όπως ανακοινώθηκε επισήμως σήμερα από το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης βάζει ρότα για το ελληνικό Κοινοβούλιο, φέρνοντας νέο “αέρα” στα πολιτικά δρώμενα.

Σήμερα ο Δημοσθένης Δόγκας βρέθηκε στα κεντρικά γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων όπου είχε συνάντηση με τον Πάνο Καμμένο, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει επισήμως η προεκλογική του καμπάνια η οποία θα αγκαλιάσει όλους τους δήμους της μεγάλης εκλογικής περιφέρειας.

Με ανάρτησή του στο facebook, ο Δημοσθένης Δόγκας δήλωσε:

Πιστεύω ακράδαντα στον σκοπό και στην πορεία των ΑΝ.ΕΛ και πολύ περισσοτερο στο πρόσωπο του Προέδρου μας κ.Καμμενου ο οποίος είναι η μόνη ρεαλιστική και Ελληνική φωνή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο! Μια ανεξάρτητη φωνή σάν αυτή πρέπει να υπάρχει μέσα στη Βουλή, αυτός είναι και ο λόγος που συντάσσομαι στο πλευρό τού Προέδρου και όλων των Ανεξάρτητων Ελλήνων! Καλές εκλογές για Υποψήφιους και Ψηφοφόρους!