Με μια επιστολή που δημοσιεύεται στο φύλλο Φεβρουαρίου του εντύπου Η Βούλα και ο κόσμος της, η Μαρία Σίνα προσέθεσε το όνομά της στους υποψηφίους Δημάρχους Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, μετά τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, τον Κώστα Πασακυριάκο και τον Θάνο Ματόπουλο.
Η σημερινή αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δηλώνει ότι θα ηγηθεί ενός “ανεξάρτητου συνδυασμού για την ανασυγκρότηση του Δήμου μας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας”.
Πάντως, λείπει από την ανακοίνωση το όνομα του συνδυασμού ή τα ονόματα των βασικών συνεργατών της Μαρίας Σίνα, γεγονός που προδίδει ότι ακόμη η κίνηση βρίσκεται στα πρώτα της βήματα.
Ως προς τη “σκιά” που την βαραίνει, σχετικά με τη διαχείριση του ταμείου της Σχολικής Επιτροπής β’βάθμιας Εκπαίδευσης κατά τα έτη 2012-14, μια υπόθεση που πρόκειται να εκδικαστεί σε πρώτο βαθμό τον Φεβρουάριο, η Μαρία Σίνα απαντά μόνο εμμέσως στην επιστολή της με τις φράσεις “θεωρώ ότι όσοι με γνωρίζουν προσωπικά έχουν διαμορφώσει άποψη για το ήθος μου”.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρία Σίνα ανέμενε μέχρι αυτή την εβδομάδα την απάντηση του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης και αρχηγού της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπύρου Πανά, αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος και αν θα παραχωρούσε την ηγεσία της ιστορικής δημοτικής παράταξης, ερωτήματα που κατά τα φαινόμενα έλαβαν και τα δύο αρνητική απάντηση.