Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Πρόγραμμα υποστήριξης της επιχειρηματικότητας από τον Δήμο 3Β

Ένα νέο πρόγραμμα υποστήριξης της επιχειρηματικότητας ξεκινά ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Η σχετική ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 και ώρες: 18.00 – 21.00, στο Δημαρχείο της Βούλας (Κ. Καραμανλή 18, Βούλα, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου).

Το νέο πρόγραμμα αποτελεί συνέχεια και μετεξέλιξη του προηγούμενου προγράμματος Στήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης που υλοποιήθηκε το 2017-2018 με μεγάλη επιτυχία, αναδεικνύοντας και ενισχύοντας τις ομάδες που έλαβαν μέρος σε αυτό.

Το Πρόγραμμα αποσκοπεί στην ανάπτυξη νέας επιχειρηματικότητας και στην ενίσχυση της υφιστάμενης επιχειρηματικότητας, παρέχοντας δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη μέσω επιχειρηματικών εργαστηρίων. Στόχος του επίσης είναι η δημιουργία συνεργιών μεταξύ των νέων και των παλιών επιχειρηματιών στις τρεις πόλεις.

Στην εκδήλωση ενημέρωσης, οι ομάδες: Weddin, Timejack και Stompdaddy (που ήταν οι τρεις νικήτριες ομάδες του προηγούμενου προγράμματος) θα μας μιλήσουν για τις εντυπώσεις και τα οφέλη που τους πρόσφερε η συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Υποστήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Επιπλέον, o Δρ. Χάρης Λαμπρόπουλος, μέλος του ΔΣ του Εμπορικού κι Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, θα μας μιλήσει για τη συνεργασία του ΕΒΕΑ με το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και τις δράσεις της Θερμοκοιτίδας Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας.

Τέλος, θα παρουσιαστεί η δομή του νέου προγράμματος κι ο τρόπος συμμετοχής σε αυτό.

Δηλώτε συμμετοχή στο πρόγραμμα εδώ.

Σχετικές πληροφορίες δίνει το Γραφείο Απασχόλησης του Δήμου, στο τηλ. 213 20 20 730 και στο email: grafergasias@vvv.gov.gr.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας