Η Ζωή στην τιβί

Η Ζωή στην τιβί

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι μια από τις λίγες πολιτικούς (και των δύο φύλων) που αποφεύγει την τηλεοπτική έκθεση. Έκπληξη, επομένως, μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι απόψε το βράδυ θα εμφανιστεί στην εκπομπή «Ίντριγκα» της Έλλης Στάη (Αlpha, 12.00),

Έκπληξη ευχάριστη για κάποιους, δυσάρεστη ίσως για κάποιους άλλους. Αν και η Ζωή Κωνσταντοπούλου ψηφίστηκε με τεράστια πλειοψηφία για τη θέση της Προέδρου της Βουλής, ήδη μέσα στους δύο μήνες μετά τις εκλογές έχει συγκεντρώσει αρκετά πυρά από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης. Άλλοι τη θεωρούν επιθετική και ανταγωνιστική, άλλη ακριβολόγο και δίκαιη. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι δεν «λουφάρει», δεν αναζητά εύκολες λύσεις και κατά κανόνα εμφανίζεται διαβασμένη και προετοιμασμένη.

tspg

Παρόλο που πάμπολλα ήταν τα κακεντρεχή σχόλια για το μουσταρδί παλτό που φορούσε την ημέρα της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης, κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι προσπαθεί να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της στη Βουλή, αφού σχεδόν πάντα φορά ένα μαύρο σακάκι-παντελόνι που το συνδυάζει με ένα χρωματιστό μπλουζάκι. Το λάιφ στάιλ δεν φαίνεται να τη γοητεύει.

Το σίγουρο είναι ότι απόψε η εκπομπή της Στάη θα σημειώσει υψηλή τηλεθέαση. Άλλοι θα δουν τη Ζωή για να την καμαρώσουν και άλλοι για να την κουτσομπολέψουν και, φυσικά, οι περισσότεροι για να μάθουν τι έχει να πει, ιδίως για το λογιστικό έλεγχο του χρέους.