Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Τα στατιστικά του 2015 για το 3vita.gr

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για την εμπιστοσύνη και την ταχύτατη εδραίωση στην πρώτη θέση προτίμησης των αναγνωστών του Δήμου των 3Β απευθύνει η Συντακτική Ομάδα του 3vita.gr.

Όπως παρουσιάζουμε σήμερα, δημοσιοποιώντας τα ετήσια στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας από το Google Analytics, το 3vita.gr έχει πάνω από 1.700 προβολές σελίδας την ημέρα, σε έναν ετήσιο μέσο όρο.

Ήταν μόλις ο πρώτος χρόνος λειτουργίας της ιστοσελίδας.

Συνολικά, το 2015 έγιναν 622.871 κλικ από 165.778 μοναδικούς επισκέπτες.

Το χαμηλό μας ποσοστό εγκατάλειψης (bounce rate 38,5%) δείχνει ότι η μεγάλη πλειοψηφία των επισκεπτών μας παραμένει στην ιστοσελίδα για να διαβάσει πάνω από ένα θέμα.

Συνολικά, για κάθε περίοδο σύνδεσης αντιστοιχεί ένας μέσος όρος 2,22 σελίδων και παραμονή online για ένα λεπτό.

Η ειδική σχεδίαση του 3vita.gr που ανταποκρίνεται άριστα στους χρήστες κινητών συσκευών επιβραβεύεται από την εμπιστοσύνη τους: Η πρόσβαση της ιστοσελίδας από desktop συσκευές ανήλθε σε 45,63%, η πρόσβαση από κινητά τηλέφωνα νέας τεχνολογίας σε 42,33% και η πρόσβαση από tablets σε 12,04%.

Η δημοφιλία του 3vita.gr, μιας τοπικής ιστοσελίδας για έναν μεσαίο Δήμο της Αττικής, τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, αντανακλάται και στην κατάταξη του Alexa.com όπου κυμαίνεται στις πρώτες 1.500-3.000 θέσεις πανελλαδικά.

Δείτε εδώ τα αναλυτικά στατιστικά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας