Αναστέλλεται η απεργία στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Αναστέλλεται η απεργία στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Την αναστολή των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν μετά από συνάντηση με τη διοίκηση οι εργαζόμενοι στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου είχε αποφασίσει απεργία διαρκείας, ως ότου υπάρξουν γραπτές δεσμεύσεις για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας κατά την επικείμενη ανακαίνιση του συγκροτήματος.

Με ανακοίνωσή του την Τετάρτη το Σωματείο επισημαίνει:

“Η διοίκηση της εταιρείας δεσμεύτηκε με πρακτικό συνάντησης υπογεγραμμένο από αμφότερα τα μέλη για την υλοποίηση συνάντησης στις 21/11/2016 με θέματα της ατζέντας και τις θέσεις του σωματείου και σε ένδειξη καλής πίστης αμφοτέρων των μερών, για την εξεύρεση των βέλτιστων λύσεων, για τη διασφάλιση του εργαζομένων του συγκροτήματος που δεν θίγονται από τις εργασίες ανακαίνισης, των όρων εργασίας κατά τη διάρκεια των εργασιών ανακαίνισης και βεβαίως την απασχόληση με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις όπως έχουν διαμορφωθεί και ισχύουν μέχρι σήμερα για το σύνολο του προσωπικού (εποχικούς – αορίστου) αναστέλλονται οι κινητοποιήσεις”.

Σημείο κλειδί για την αναδίπλωση των διοικούντων ήταν η επικείμενη επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα. Ένα μεγάλο κομμάτι της αμερικανικής αντιπροσωπείας, αν όχι και ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ, θα καταλύσει στο ξενοδοχείο του Λαιμού, με ετοιμασίες που έχουν ήδη ξεκινήσει…