Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Ανεξάρτητη Κίνηση

Αυτόνομη πορεία επιλέγει ο Δημήτρης Κιούκης

Την ανεξαρτητοποίησή του από την Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ανακοίνωσε χθες σε συνέντευξη Τύπου ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κιούκης.

Ο τέως αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επιτέθηκε με σφοδρότητα στη δημοτική αρχή, τονίζοντας είναι “η χειρότερη διοίκηση που είχε ο τόπος”, ενώ τόνισε επανειλημμένα ότι “δεν υπάρχει σοβαρή αντιπολίτευση”.

Για τον Σπύρο Πανά είπε πως τον εκτιμά, “είναι έντιμο στοιχείο, έχει μεράκι και τα καταφέρνει καλά με ό,τι καταπιάνεται”, όμως του καταλόγισε αντιπολιτευτική αδράνεια. “Με την κίνησή μου αυτή θέλω να ταράξω τα νερά”, υπογράμμισε και κάλεσε σε συνεργασία όλους όσοι ανησυχούν για την πορεία του Δήμου, εξαιτίας των επιλογών Κωνσταντέλλου.

Eν συνεχεία ανέπτυξε μια σειρά θεμάτων, ασκώντας δριμύτατη κριτική στη δημοτική αρχή για τις επιλογές της στο περιβάλλον, τα τεχνικά έργα, την ασφάλεια και τη συνολική εικόνα των τριών δημοτικών ενοτήτων.

Ως προς τα πολιτικά του σχέδια, ο Δημήτρης Κιούκης ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει να είναι υποψήφιος Δήμαρχος και ότι αν δεν αλλάξει το εκλογικό σύστημα και ο “Καλλικράτης”, δεν θα ασχοληθεί εκ νέου με τα δημοτικά. Άφησε ένα …μεγάλο παράθυρο εμπλοκής του στις ερχόμενες εκλογές αν υιοθετηθεί η απλή αναλογική (κάτι μάλλον βέβαιο) ενώ είπε πως εξετάζει και το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας στην Περιφέρεια Αττικής.

Στο πρώτο μέρος της συνέντευξης Τύπου ο Δημήτρης Κιούκης μίλησε εκτενώς για την επαγγελματική του δραστηριότητα και ξεκαθάρισε ότι από τη συνεργασία του Συστήματος Ανακύκλωσης που διοικεί με το έργο ανακαίνισης του Αστέρα Βουλιαγμένης δεν έχει κέρδος “ούτε ένα ευρώ”.

Για τον Δημοσθένη Δόγκα που ανέδειξε το καλοκαίρι το θέμα της συνεργασίας αυτής είπε πως κάνει “πολύ μεγάλο λάθος”.

Παρόντες στη συνέντευξη ήταν ο Δημήτρης Δαβάκης και ο Σπύρος Βαλάτας από την παράταξη Κύμα Ενωμένων Πολιτών. Ο Δημήτρης Δαβάκης μάλιστα πήρε το λόγο χαιρετίζοντας την απόφαση Κιούκη.

Απαντώντας πάντως σε σχετική ερώτηση, ο Δημήτρης Κιούκης δεν θέλησε να ταυτιστεί με τον Δημήτρη Δαβάκη και ξεκαθάρισε ότι η πρωτοβουλία του για την ένωση των συμβούλων της αντιπολίτευσης αφορά την “επόμενη κρίσιμη διετία” και όχι τις ερχόμενες εκλογές.

Η συνέχεια αναμένεται στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου ο Δημήτρης Κιούκης θα ανακοινώσει και επισήμως την ανεξαρτητοποίησή του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας