Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλιαγμενη

Διαμαρτυρία για την ανακατασκευή της μαρίνας Βουλιαγμένης

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον του έργου εκσυγχρονισμού και ανακατασκευής της μαρίνας Βουλιαγμένης προχώρησαν κάτοικοι του Δήμου την Παρασκευή 5 Ιουνίου στην πλατεία Νυμφών.

Το κάλεσμα έκανε η “Ανοιχτή Συνέλευση Πολιτών 3Β” και στη μικρή συγκέντρωση παρευρέθηκαν σύμφωνα με την ανακοίνωση “για συμπαράσταση αγωνίστριες από την Κυψέλη και το Χαλάνδρι”.

Η τοπική συλλογικότητα χαρακτηρίζει τη σχεδιαζόμενη μαρίνα “φαραωνική” και εκτιμά ότι “αναπόφευκτα θα υποβαθμίσει την ποιότητα ζωής των πολιτών”. “Με δεδομένο μάλιστα ότι και στο δάσος της χερσονήσου της Βουλιαγμένης συντελείται ήδη μεγάλη ζημιά από τις τουριστικές εγκαταστάσεις της πολυεθνικής Jermyn Real Estate γίνεται φανερό ότι η Βουλιαγμένη, αλλά και η γύρω περιοχή θα πληγεί ανεπανόρθωτα”, σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

“Μπορεί να είμαστε εδώ λίγοι, αλλά η αγανάκτηση είναι πλατιά”, έγραψε για την εκδήλωση ο Μάκης Σταύρου μεταδίδοντας στο Facebook ζωντανά βίντεο.

Η επόμενη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το δρομολογημένη έργο θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Δημαρχείου Βουλιαγμένης την Τετάρτη 10 Ιουνίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας