Η ΝΔ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για τον Πέτρο Δούκα

Η ΝΔ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για τον Πέτρο Δούκα

Από τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης της Νέας Δημοκρατίας λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:

Μετά από το δημοσίευμα στον ιστότοπο 3vita.gr σχετικά με την ανάμιξη της ηγεσίας της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην υποψηφιότητα του Πέτρου Δούκα ως υποψηφίου Δημάρχου, η ΔΗΜ.Τ.Ο ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ αποφάσισε ομόφωνα και δηλώνει τα εξής:

Η τοπική της Ν.Δ διαψεύδει τους ισχυρισμούς του άρθρου της 28.12.2018 που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο 3vita.gr τόσο περί εμπλοκής της ηγεσίας της τοπικής της ΝΔ στην υποψηφιότητα του κ. Δούκα, όσο και για την υποτιθέμενη δυσαρέσκειά της με την υπάρχουσα δημοτική αρχή.

Η ΔΗΜ.Τ.Ο ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ στις 8/11.10.2018 και 12/13.12.2018 συνεδριάσεις της, έχει αποφασίσει ομόφωνα ότι υιοθετεί την επιστολή του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στυλιανού Κονταδάκη και στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δεν θα έχει συμμετοχή σε σχολιασμούς που αφορούν υποψήφιους δημάρχους.

Επίσης έγινε δεκτή η πρόταση της Προέδρου και αποφασίστηκε ομόφωνα ότι σε περίπτωση που κάποιο μέλος του συμβουλίου της ΔΗΜ.Τ.Ο επιθυμεί να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές, δεν θα πρέπει να προβάλλει την ιδιότητά του ως μέλος του συμβουλίου αυτού, γιατί η τοπική πρέπει να μείνει ανεξάρτητη, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην επιστολή του Γραμματέα Οργανωτικού.