Δράσεις και ημερίδα του Δημοσθένη Δόγκα για το Περιβάλλον

Δράσεις και ημερίδα του Δημοσθένη Δόγκα για το Περιβάλλον

Από την Κρήτη και το όρος Γιούχτας, με θέα το Ηράκλειο, μετέδωσε ο επικεφαλής της Δημοτικής Βούλησης Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Δημοσθένης Δόγκας το μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, χθες Κυριακή 5 Ιουνίου 2016.

Συμμετείχε ως εθελοντής αλλά και ως χορηγός στο ταξίδι 9 γυπών από την Αίγινα και το Ελληνικό Κέντρο Προστασίας Άγριων Ζώων (ΕΚΠΑΖ) όπου κατέφυγαν προ μηνών πληγωμένοι, στο φυσικό τους περιβάλλον, τον αέρα της Κρήτης.

Στη δράση απελευθέρωσης συμμετείχε πλήθος κόσμου, ενώ αρωγός ήταν και ο Δήμος Ηρακλείου που έθεσε την εκδήλωση υπό την αιγίδα του, διά του αρμόδιου αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Πέτρου Ινιωτάκη.

Στη δήλωσή του ο Δημοσθένης Δόγκας άφησε και αιχμές για τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης που την ίδια ημέρα και ώρα αποφάσισε να στηρίξει εκδήλωση αγωνιστικής οδήγησης στο βουνό του Πανοράματος.

Στο πλαίσιο άλλωστε της ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας στα επίκαιρα θέματα του περιβάλλοντος, η παράταξη του Δημοσθένη Δόγκα, Δημοτική Βούληση, διοργανώνει σε συνεργασία με το ΕΚΠΑΖ επιστημονική ημερίδα για το Περιβάλλον την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, στις 5.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Congo Palace (Λ. Ποσειδώνος 81Α, Γλυφάδα).