Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Ανεξάρτητη Κίνηση

Επανακάμπτει στα δημοτικά ο Σπύρος Πανάς

Την πλήρη του επαναφορά στα δημοτικά πράγματα των 3Β ανακοίνωσε ο πρώην δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Σπύρος Πανάς, στους στενούς του συνεργάτες τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου.

Ήταν η κοπή πίτας της Ανεξάρτητης Κίνησης, μια εκδήλωση που κρατήθηκε λόγω πένθους για τη μητέρα του Σπύρου Πανά που “έφυγε” πριν μόλις λίγες ημέρες σε κλειστό κύκλο. Έγινε μάλιστα παράκληση στους δημοσιογράφους που παρευρέθηκαν να μην κρατήσουν φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Ο Σπύρος Πανάς έκοψε τα κομμάτια της βασιλόπιτας, χωρίς να παραλείψει να αφιερώσει το τρίτο κομμάτι στον ιδρυτή της παράταξης, Γρηγόρη Κασιδόκωστα και το τέταρτο κομμάτι στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Στο σύντομο χαιρετισμό του μίλησε για μια δύσκολη συγκυρία μετά το καλοκαίρι επιχειρηματικά και οικογενειακά, καθώς οι περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων έφεραν εμπόδια στην επένδυση που έκανε στο κέντρο της Αθήνας, ενώ η κατάσταση υγείας της μητέρας του επιδεινώθηκε δραματικά.

“Ήρθαν όλα μαζί και σε τέτοιες εξελίξεις αναθεωρείς τις προτεραιότητές σου” είπε σε αυτοκριτικό τόνο ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης. “Παρακολουθούσα συνεχώς στενά τις εξελίξεις”, συμπλήρωσε ο Σπύρος Πανάς. “Σε σημαντικά θέματα όπως ο Αστέρας ή η επιχείρηση εγκατάστασης Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στη Βουλιαγμένη κάναμε καίριες παρεμβάσεις”, είπε και δήλωσε πλέον “ανά πάσα στιγμή διαθέσιμος”.

Ο πρώην δήμαρχος είπε ακόμη ότι “δεν έχει ξεκινήσει τίποτα ακόμη η νέα διοίκηση, όλα τα έργα που παρουσιάζει είναι δικά μας, δικά σας”.

Και απαντώντας στις προτροπές μελών της παράταξης να “βγει προς τα έξω” μίλησε για “άλλο στιλ αντιπολίτευσης” που δεν θα σχολιάζει “μικρά ή μικρόψυχα πράγματα”.

Οι αναφορές του αυτές πάντως δεν έγιναν απολύτως δεκτές από τους ανθρώπους της παράταξης που πήραν το λόγο και ζήτησαν πιο ενεργό ρόλο στα δημοτικά τεκταινόμενα, κάνοντας λόγο για τον “θεσμικό ρόλο της αντιπολίτευσης”.

Από τους δημοτικούς συμβούλους τοποθετήθηκε η Μαρία Σίνα, που ζήτησε “τα άτομα που έχουμε εκλεγεί να έχουμε μία γραμμή”. Ανέφερε το πρόσφατο παράδειγμα της ψήφισης του Προϋπολογισμού του Δήμου, όπου απόντος του Σπύρου Πανά, η παράταξη χωρίστηκε στα δύο με άλλους να ψηφίζουν “υπέρ” και άλλους “λευκό”.

Επίσης, μίλησε ο Δημήτρης Κιούκης ο οποίος υπογράμμισε ότι “η παράταξη συνεχίζει, όπως έχει χρέος να κάνει εφόσον εκπροσωπεί πάνω από το 50% των δημοτών”.

[Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Παλμός Γλυφάδας, 27 Φεβρουαρίου 2016]

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας