Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τοπικα Νεα

Επιβεβαιώνει και η πρόεδρος τη ρήξη στη ΔΗΜΤΟ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Η απαντητική επιστολή παραδέχεται ότι το μισό ΔΣ της Τοπικής Οργάνωσης δεν προσκλήθηκε καν στην εκδήλωση και ότι η δημοτική αρχή των 3Β αγνοήθηκε επιδεικτικά

Την πλήρη επιβεβαίωση του συνόλου των στοιχείων του ρεπορτάζ μας σχετικά με τις εσωκομματικές εξελίξεις στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης της ΝΔ φέρνει η απαντητική επιστολή της προέδρου που λάβαμε.

Επιβεβαιώνεται συγκεκριμένα:

  • Τα μισά μέλη του ΔΣ της ΔΗΜΤΟ (Δ. Γεωργιάκος, Ν. Μακρής, Ε. Μελέτη, Ντ. Μεταξά, Γ. Παλαμιδάς) δεν προσκλήθηκαν ποτέ στην εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης, παρά μόνο σε μια συνεδρίαση του ΔΣ με ένα email στις 26 Μαΐου.
  • Στον παριστάμενο στην εκδήλωση Αντιδήμαρχο και αναπληρωτή Δημάρχου Βασίλη Παπαμιχαήλ όχι απλώς δεν επετράπη να χαιρετίσει ως εκπρόσωπος της πόλης, όπως γράψαμε, αλλά ούτε καν έγινε ονομαστική αναφορά κατά τις προσφωνήσεις.
  • Το κλίμα ρήξης στην οργάνωση είναι τόσο βαθύ, που η πρόεδρος παραδέχεται ότι τα μέλη που αποτελούν το ήμισυ του οργάνου στο οποίο είναι επικεφαλής “δεν συνηθίζουν να προσέρχονται στις συνεδριάσεις, ξεπερνώντας και το επιτρεπτό όριο απουσιών που ορίζει το καταστατικό του κόμματος”.
  • Τα εισιτήρια της εκδήλωσης δεν ανέγραφαν την τιμή τους, παρά είχαν μόνο αρίθμηση.

Δυστυχώς, η πρόεδρος απαντά στο ολίσθημά της να αποσιωπήσει στην εκδήλωση την παρουσία της δημοτικής αρχής Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με νέο ολίσθημα. Αντί να παραδεχτεί το σφάλμα, δηλώνει ότι ο παρών Αντιδήμαρχος δεν ήταν πλέον Αντιδήμαρχος και επικαλείται μια ανάρτηση στη “Διαύγεια” που μόνο την επομένη ημέρα της εκδήλωσης θα μπορούσε να την έχει δει, αφού αναρτήθηκε το βράδυ της 2ης Ιουλίου, στις 21:59, ώρα που ενημερώθηκαν και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για τις αλλαγές αντιδημάρχων.

Το με πόση ένταση πολιτεύεται η τοπική εκπρόσωπος της ΝΔ φαίνεται και από το κλείσιμο της επιστολής της, όπου δηλώνει ότι από το ρεπορτάζ μας “θίγεται όχι μόνο η δίκη μου τιμή και υπόληψη, αλλά και των παρόντων Υπουργών, υφυπουργών, βουλευτών και υψηλόβαθμων στελεχών του κόμματος”, αφήνοντας έμμεσες απειλές για νομικές ενέργειες. Αστειότητες από πρόσωπα που διεκδικούν κάποιο πολιτικό ρόλο και βρίσκουν δίοδο μόνο μέσα από αντιπαραθέσεις.

Εμείς παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενό της:


Κύριε Λαουτάρη
Μετά το δημοσίευμά σας σχετικά με την τοπική της ΝΔ Βάρης  Βούλας Βουλιαγμένης το οποίο βρίθει αναληθειών, θεωρώ ότι αφού δεν κάνατε τον κόπο, όπως οφείλατε από την δημοσιογραφική δεοντολογία να επικοινωνήσετε μαζί μου (ως Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ), να σας ενημερώσω για τα γραφόμενά σας και αν όντως ασκείτε ανεξάρτητη δημοσιογραφία παρακαλώ για την δημοσίευση της επιστολής μου, η οποία βεβαίως, θα σταλεί σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , ηλεκτρονικά και έντυπα, έτσι ώστε να πληροφορηθούν οι δημότες την αλήθεια.
1.      Μετά την ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε από τον Υφυπουργό κ. Χαρδαλιά, ο επιτρεπόμενος αριθμός ατόμων σε ανοικτές εκδηλώσεις είναι 300 άτομα και χωρίς μάσκα, κάτι που τηρήθηκε όχι μόνο από εμάς αλλά από το ίδιο το κέντρο που φιλοξενούσε την εκδήλωση. Υπήρχαν αντισηπτικά σε κάθε τραπέζι και οι σερβιτόροι φορούσαν όλοι μάσκες.
2.      Η πρόσκληση για την συνεδρίαση που έλαβε χώρα την Πέμπτη 3.6.2021 εστάλη, όπως φαίνεται, από το email που σας στέλνω   σκαναρισμένο σε όλα τα μέλη και παρακαλώ να το δημοσιεύσετε. Όπως συνηθίζεται από το 2019, μέχρι που λόγω  πανδημίας ανεστάλη η λειτουργία των τοπικών οργανώσεων, πολλά από τα τα αναφερόμενα μέλη που ανακοίνωσαν ότι δεν κλήθηκαν, δεν συνηθίζουν  να προσέρχονται στις συνεδριάσεις, ξεπερνώντας και το επιτρεπτό όριο απουσιών που ορίζει το καταστατικό του  κόμματος. Οι καταστάσεις συνεδριάσεων με τους απόντες έχουν αποσταλεί στην Γραμματεία Οργανωτικού και στον Περιφερειάρχη κ. Πιλιλίτση.  Στην συνεδρία που  βρισκόταν  σε απαρτία παρίσταντο ο Περιφερειάρχης κ. Πιλιλίτσης, ο Τομεάρχης κ. Μπατίκας και ο εκπρόσωπος της ΝΟΔΕ κ. Αγαλιώτης. Η απόφαση για να γίνει η εκδήλωση ήταν ομόφωνη εστάλη στον Γραμματέα Οργανωτικού για έγκριση. Ακολούθησε και δημοσίευση στο FB αλλά δεν επικοινώνησε κανείς εκ των ανωτέρω διαμαρτυρόμενων να αγοράσει πρόσκληση.
3.      Οι προσκλήσεις έφεραν αρίθμηση , σας επισυνάπτω σε φωτογραφία μία από τις εναπομείνασες, και διενεργήθηκε κλήρωση προσφερόμενων δώρων με βάση τα νούμερα των προσκλήσεών, αφού δεν προβήκαμε σε λαχειοφόρο αγορά. ΄Αρα λοιπόν το ποσό που εισπράχθηκε δεν είναι αμφισβητήσιμο. Μπορεί να μας μπερδεύετε με άλλους, για τους οποίους έχουν γραφτεί και ακουστεί διάφορά,  εμείς όμως όλα τα κάνουμε νόμιμα. Να αναφέρω κάτι που πολύ εύκολα μπορείτε να το μάθετε , ότι τα έξοδα της τοπικής δηλαδή ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και κοινόχρηστα, τα πληρώνει η τοπική. Μόνο το ενοίκιο είναι πληρωμένο.
4.      Υπάρχει η κατάσταση των πολιτών από την περιοχή μας , οι οποία ήταν και η πλειονότητα στην εκδήλωση,  την οποία λόγω προσωπικών δεδομένων δεν μπορώ να επισυνάψω. ΄Οποιος όμως ενδιαφέρεται να μάθει την αλήθεια μπορώ να την δείξω.
5.      Συνηθίζεται όταν γίνονται εκδηλώσεις των τοπικών οργανώσεων της Ανατολικής Αττικής να προσκαλούνται τα μέλη των υπόλοιπων τοπικών οργανώσεων. ΄Ετσι λοιπόν προσήλθαν κάποια από τα μέλη των άλλων τοπικών όπως και εμείς πηγαίνουμε στις δικές τους εκδηλώσεις. Τα ανωτέρω διαμαρτυρόμενα μέλη πολλάκις έχουν παρευρεθεί σε εκδηλώσεις άλλων τοπικών οργανώσεων.
6.      Το γεγονός δε , ότι δεν γνώριζες την ΑΔΑ 9ΟΠΙΩΨΖ-ΣΞΥ όπου ορίστηκαν νέοι αντιδήμαρχοι μεταξύ των οποίων δεν βρισκόταν ο κ. Παπαμιχαήλ, μας οδήγησε να προσφωνήσουμε ότι είναι παρούσα και εκπροσωπεί τον Δήμαρχο η σύζυγός του.
Σας ενημερώνω δε,  ότι επειδή θίγεται όχι μόνο η δίκη μου τιμή και υπόληψη, αλλά και των παρόντων Υπουργών, υφυπουργών, βουλευτών και υψηλόβαθμων στελεχών του κόμματος , επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΤΟ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Τα επισυναπτόμενα με τα οποία συνόδευσε την επιστολή της:

Advertisement
Advertisement

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας