Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Εκλογές

Κορίνα Πατέλη Μπελ: Δυνατό ξεκίνημα από τη Βάρη (photos – video)

Έρχεται από τον …υψηλών ταχυτήτων κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας όπου διέγραψε μια εντυπωσιακή διαδρομή στον τομέα της επικοινωνίας. Και δεν πατάει φρένο, αν δεν μεταδώσει το πνεύμα της καινοτομίας, της οικολογικής συνείδησης και του επαγγελματικού τρόπου σκέψης στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, όπου διεκδικεί μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο με την παράταξη του Δημάρχου, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου. 

Ο λόγος για την Κορίνα Πατέλη-Μπελ που πραγματοποίησε μια εκδήλωση με εντυπωσιακή πραγματικά συμμετοχή των κατοίκων από τη Βάρη, τη Βούλα αλλά και τη Βουλιαγμένη.

Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (Δ.Ε. Βάρης) μαζί με τον υποψήφιο για το τοπικό συμβούλιο της Βάρης Κωνσταντίνο Κληρονόμο υποδέχτηκαν τους συμπολίτες τους στην ταβέρνα Λεύκες στη Βάρη το απόγευμα της Παρασκευής 17 Μαΐου.

Ανάμεσα στο μεγάλο πλήθος των κατοίκων της περιοχής που έδωσαν ένα δυναμικό “παρών”, παρευρέθηκαν άτομα από τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και υποψήφιοι από τον πολιτικό χώρο και φυσικά ο δήμαρχος της πόλης Γρηγόρης Κωνσταντελλος.

Τους ομιλητές προλόγισε ο γνωστός δημοσιογράφος της Φόρμουλα 1 Πάνος Σεϊτανίδης ο οποίος επεσήμανε τη δυνατότητα της Κορίνας Πατελη, (την οποία έχει ήδη αποδείξει μέσα από τη θέση της ως μάνατζερ) να μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα με τον καινοτόμο τρόπο σκέψης της δουλεύοντας …δίχως φρένο με γνώμονα πάντα το οικολογικό αποτύπωμα της εταιρείας που επί σειρά ετών εκπροσωπούσε ως διευθύντρια εταιρικής και ψηφιακής επικοινωνίας.

Η Κορίνα Πατέλη αναφέρθηκε στους λόγους που την οδήγησαν στην απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά και μάλιστα με το συγκεκριμένο συνδυασμό, αποκάλυψε τα δυνατά της σημεία που όπως είπε είναι η διάθεση αλλά και η δυνατότητα μέσα από την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτει στον σκληρό και απαιτητικό ιδιωτικό τομέα να συμβάλλει ενεργά στην προώθηση του οράματος του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, θεωρώντας τον εαυτό της τυχερό, που της δίνεται η ευκαιρία μέσα από τη διεκδίκηση μιας θέσης στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Τόνισε την αγάπη της για την περιοχή την οποία εδώ και πολλά χρόνια έχει επιλέξει μαζί το σύζυγο της Σάιμον να είναι ο μόνιμος τόπος διαμονής της τετραμελούς οικογένειας της.

Ζήτησε από τους παρευρισκόμενους την έμπρακτη υποστήριξη τους και την ξεκάθαρη εντολή στον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο για να συνεχίσει να κάνει τα 3Β μια Πόλη να ζεις.

Διαβεβαίωσε επίσης ότι είναι έτοιμη να διαθέσει χρόνο και εμπειρία ώστε να δώσει άμεσα και ορατά αποτελέσματα στους στόχους της. Δεν παρέλειψε ωστόσο να τονίσει τη σημασία που είχε και έχει για την ίδια η στήριξη από την οικογένεια της από την οποία παραδέχτηκε ότι αντλεί τεράστια θετική ενέργεια και να ευχαριστήσει όλους όσους την στηρίζουν σε αυτή την προσπάθεια.

Από την μεριά του ο δήμαρχος έκανε αναφορά στην πληθώρα των έργων τα οποία έχουν ήδη παραδοθεί και για τα οποία ουδέποτε διανοήθηκε να εγκαινιάσει καθώς θεωρεί την βιωματική εμπειρία των πολιτών ως μόνο και ικανό τρόπο διαφήμισης των έργων.

Αναφέρθηκε στην δημιουργία ενός κλίματος εμπιστοσύνης ανάμεσα στον πολίτη και τη δημοτική αρχή κάτι για το οποίο αισθάνεται ότι πρέπει και μπορεί η νυν δημοτική αρχή να εντάξει στις επιτυχίες της, στη συνέχεια μίλησε για τη σημασία της ανακύκλωσης την οποία ο Δήμος προχωρεί με εντατικούς ρυθμούς έτσι ώστε να μπορέσει να φτάσει στους στόχους του.

Πρόσθεσε επίσης την προτεραιότητα που δίνεται στην πολιτική προστασία για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, καθώς και την προσπάθεια να δημιουργήσει ζεύξη ανάμεσα στο τρίπτυχο περιβάλλον οικονομία-άνθρωπος, κάτι το οποίο χρήζει ιδιαίτερης προτεραιότητας. Ενδιαφέρουσα η ενημέρωση του σχετικά με την επέκταση του δημοσίου φωτισμού, αλλά και η ήδη δρομολογημένη δυνατότητα των σχολείων και κατ’ επέκταση όλων των δημοσίων κτιρίων να παράγουν ηλεκτρική ενέργεια , ώστε και να εξοικονομούνται χρήματα αλλά ταυτόχρονα να γίνεται λιγότερη περιβαλλοντική ρύπανση.

Το περιβάλλον εξάλλου τόνισε, ότι είναι αυτό, που πρώτα και πάνω από όλα πρέπει να προστατευθεί, καθώς το οφείλουμε όχι μόνο στα παιδιά μας και στα παιδιά των παιδιών μας. Και συνεχίζοντας ο δήμαρχος αναφέρθηκε στη ήδη υψηλή ποιότητα ζωής της περιοχής μας, στην ύπαρξη 51 παιδικών χαρών ενώ σε όλη την Αθήνα υπάρχουν 70, και βέβαια στην έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση της θαλάσσιας ρύπανσης από το Αγία ζώνη 2, γεγονός που για μια ακόμα φορά έκανε το Δήμο μας πανελλήνιο πρότυπο για ανάλογες περιπτώσεις.

Η επιτυχημένη εκδήλωση ήταν αυτή που συμπλήρωσε την επίσης ενδιαφέρουσα εναλλακτική εκδήλωση εντός πλαισίου πολιτικής καμπάνιας που είχε οργανώσει η Κορίνα στον κήπο μεσογειακής αρχιτεκτονικής στην οικία του γνωστής οικογενείας στο Κόρμπι της Βάρης πριν από λίγες μέρες. Εκεί με μια πρωτότυπη βιωματική εμπειρία οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά μια πραγματική μονάδα ανακύκλωσης, μια μικρογραφία του σχεδιασμού-οράματος του Δήμου μας και να ενημερωθούν για την σημασία αλλά και τη διαδικασία της οικιακής ανακύκλωσης.

Η εναλλακτική αυτή προσπάθεια ενημέρωσης από την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Κορίνα Πατέλη έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από κατοίκους της περιοχής ανοίγοντας ταυτόχρονα νέες προοπτικές στο τρόπο προσέγγισης των πολιτών και δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα προοπτική στην εξέλιξη της προεκλογικής περιόδου.

Επικοινωνία:
6981 331715
Facebook


Πατέλη – Mπελ Κυριακή (Κορίνα)

Γεννήθηκε το 1966 στην Πάρο, όπου και ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές της.

Με τον σύζυγό της, τον Simon, έχουν επιλέξει εδώ και χρόνια το Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης για να ζήσουν και να μεγαλώσουν τα δύο παιδιά τους.

Εργασία Σπουδές

Έχει εργαστεί από μικρή ηλικία στον τουρισμό και από το 1988 στον κλάδο της Eπικοινωνίας και Μάρκετινγκ.

Παράλληλα με την εργασία της, φοίτησε στο τμήμα  Management του Deree College Το 2002 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό (ΜΒΑ in Marketing) της στο Πανεπιστήμιο Leicester της Μεγάλης Βρετανίας.

Από το 2001 δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, ως Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας στην εταιρεία FCA Greece, θυγατρική του παγκόσμιου κολοσσού Fiat Chrysler Automobiles.

Διαχειρίστηκε σύνθετα και πολύπλοκα έργα με απαιτήσεις για αποτελεσματική διαχείριση πόρων και συντόνισε ομάδες δεκάδων συνεργατών. Ήταν υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της Στρατηγικής Επικοινωνίας  του συνόλου των μαρκών  (Fiat-Alfa Romeo, Lancia, Abarth).

Ανέπτυξε πανελλαδικά τη σχέση με τα με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Οργάνωσε την Οικολογικής Στρατηγική του ομίλου στην Ελλάδα για την οποία ο όμιλος κατέκτησε σειρά βραβείων σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς για την μείωση εκπομπών ρύπων C02.

Τελευταίος σταθμός στην καριέρα της ήταν η ανάθεση της Διεύθυνσης Digital και CRM (Customer Relationship Management) με ευθύνη την ανάπτυξη και υλοποίηση της ψηφιακής επικοινωνίας της Fiat Chrysler Automobiles Greece.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της διαδρομής υλοποίησε σειρά ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με κοινωνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα και συνεργάστηκε με διεθνείς και τοπικούς φορείς. Τέλος κατέκτησε δεκάδες εταιρικές και προσωπικές διακρίσεις.

Εκτός από την αυτοκινητοβιομηχανία εργάστηκε στο Αρισταγόρειο Διαγνωστικό Κέντρο και στον Όμιλο Επιχειρήσεων Κiriacoulis Μediterranean.

Ο Όμιλος είναι ηγέτης στο κλάδο του θαλάσσιου τουρισμού με δυναμική παρουσία  στην  ανάπτυξη μαρινών και real estate, όπου εργάστηκε για 14 χρόνια ως Δ/ντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας