Connect with us

Hi, what are you looking for?

Δημοτικό Συμβούλιο

Νέες υπογραφές στη “διακήρυξη” της Βουλιαγμένης

Παντελής Κασιδόκωστας, Αντώνης Κουσαθανάς, Νανά Καραγιάν και Όλγα Πολίτη συνυπογράφουν το κείμενο πεπραγμένων της διοίκησης Κωνσταντέλλου στη Βουλιαγμένη

Σημαντικό αντίκτυπο είχε στην τοπική κοινωνία η δημοσιοποίηση την προηγούμενη εβδομάδα κειμένου απολογισμού του έργου της διοίκησης Κωνσταντέλλου στη Βουλιαγμένη, πυροδοτώντας πολλαπλές συζητήσεις. Το εκτενές κείμενο με τίτλο “Για τη Βουλιαγμένη που αγαπάμε” υπογραφόταν από όλους τους εν ενεργεία δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της Βουλιαγμένης καθώς και από τους αναπληρωματικούς της παράταξης.

Η δημοσίευσή του ωστόσο ώθησε και άλλους δημοτικούς συμβούλους που δεν ήταν υποψήφιοι στη Βουλιαγμένη, αλλά στη Βούλα, να το υποστηρίξουν δημοσίως, τονίζοντας τη σύμπλευσή τους με τις κεντρικές επιλογές της δημοτικής διοίκησης στην πόλη, όπως η ανάπλαση της πλατείας Νυμφών, η ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων και η στήριξη στο έργο αναβάθμισης της μαρίνας Βουλιαγμένης.

Ανάμεσα στις νέες υπογραφές ξεχωρίζει φυσικά αυτή του πρώην αντιδημάρχου Παντελή Κασιδόκωστα. Όμως ανοιχτή στήριξη στο σύνολο του έργου στη Βουλιαγμένη δήλωσαν με την υπογραφή τους και οι δημοτικοί σύμβουλοι από τη Βούλα Αντώνης Κουσαθανάς και Όλγα Άρτεμις Πολίτη. Το ίδιο έπραξε και η αντιδήμαρχος από τη Βούλα, Νανά Καραγιάν.

Το κείμενο εκτός από έναν εκτενή απολογισμό των παρεμβάσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στην πόλη στέλνει και ένα μήνυμα ενότητας της παράταξης “Πόλη για να ζεις” προς …κάθε κατεύθυνση, διαψεύδοντας ψιθύρους αλλά και πολιτικά σχέδια που θεωρούσαν ότι το ζήτημα της μαρίνας του Αστέρα είχε προκαλέσει ρήγμα στη διοικούσα παράταξη.

Ο Παντελής Κασιδόκωστας στη δήλωση που δημοσίευσε η εφημερίδα Παλμός Γλυφάδας στις 13 Μαρτίου 2021 τονίζει:

Αγαπητοί συνδημότες,
από το 2010 μετέχω στα κοινά της πόλης μας ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, το 2010 στο συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα και το 2014 και 2019 με το συνδυασμό του Δημάρχου, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου. Παρά το γεγονός πως τεχνικοί λόγοι που αφορούν το νόμο Καλλικράτη με υποχρέωσαν να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Δ.Ε. Βούλας, συναισθηματικά και ιστορικά νιώθω παράλληλα πολύ κοντά στη Βουλιαγμένη όπου μεγάλωσα.
Διάβασα πρόσφατα επιστολή των μελών της παράταξής μας, “Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να ζεις” η οποία αναλύει το πλούσιο και το όραμα της παράταξης και του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλου για τη Δ.Ε. Βουλιαγμένης και νιώθω χρέος, έχοντας συναίσθηση του ειδικού βάρους του ονόματος Κασιδόκωστας στην περιοχή να δηλώσω πως συμφωνώ απόλυτα με το περιεχόμενό του.
Παντελής Κασιδόκωστας, Δημοτικός Σύμβουλος

Ανάλογη δήλωση έδωσε στον Παλμό Γλυφάδας και ο Αντώνης Κουσαθανάς:

Το 2019 με τη βοήθειά σας εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος της Πόλης μας. Παρά το γεγονός ότι λόγω κατοικίας τα τελευταία χρόνια αλλά και λόγω επαγγελματικής δραστηριοποίησης υποχρεώθηκα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Δ.Ε. Βούλας την οποία αγαπώ, δεδομένο πρέπει να θεωρηθεί ότι είμαι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη Βουλιαγμένη, όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα και είχα έντονη αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα.
Ανήκοντας σε μια από τις πιο παλιές οικογένειες της Βουλιαγμένης, όταν διάβασα την επιστολή που υπέγραψαν όλοι όσοι συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια της παράταξής μας “Πόλη για να ζεις” στη Βουλιαγμένη, ένιωσα την επιθυμία να δηλώσω κι εγώ με τη σειρά μου πως το περιεχόμενό της με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο στο σύνολό του”.
Αντώνης Κουσαθανάς, Δημοτικός Σύμβουλος

Με ένα εύγλωττο χάσταγκ και μια θερμή δήλωση θέλησε να υποστηρίξει το κείμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η αντιδήμαρχος Νανά Καραγιάν:

Ζω στη Βούλα 35 χρόνια και εκλέγομαι και υπηρετώ τα κοινά 15. Αρχικά, τον Δήμο Βούλας και τις τρεις τελευταίες θητείες τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Οι πόλεις για να ζεις έγιναν “Πόλη για να ζεις”. Λατρεύω κάθε γωνία του Δήμου μας, κάθε δέντρο, κάθε παραλία, κάθε γειτονιά! Είμαι υπερήφανη που βάζω και εγώ το λιθαράκι μου στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μου, δίπλα στον άξιο Δήμαρχό μας Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.
Η Βουλιαγμένη μας ήταν σημείο αναφοράς από τα παιδικά μας χρόνια, όπως και η Βάρκιζα και η Βούλα. Δηλώνω ότι συμφωνώ απόλυτα με το κείμενο που εκδόθηκε και υπογράφηκε από τους Συμβούλους της ενότητας Βουλιαγμένης. Ενστερνίζομαι και υποστηρίζω τους αγώνες και τις αποφάσεις του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και του Δημοτικού Συμβουλίου για την όμορφη Βουλιαγμένη μας.
#giatinvouliagmeni_me_ton_grigori
Ωσαννά Νανά Καραγιάν, Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Λειτουργίας Λεσχών Φιλίας

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέβασε και η Όλγα Άρτεμις Πολίτη, δημοτική σύμβουλος που επίσης εκλέγεται στη Βούλα με ισχυρούς δεσμούς στη Βουλιαγμένη τη δική της δήλωση υποστήριξης:

Ένα μεγάλο έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στην Βουλιαγμένη μας βρίσκει όλους υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας. Ως εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης αλλά και έχοντας μεγάλη αγάπη στον τόπο που ζω, με βρίσκει δίπλα στης ενέργειες της δημοτικής αρχής, στις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και του δημάρχου μας Γρήγορη Κωσταντέλλου.

Δείτε το αρχικό κείμενο και τις υπογραφές:

Μαίρη Φουρναράκη

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement