Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Γνώριζε ο Δημήτρης Δαβάκης ότι είχε υποψήφια της Χρυσής Αυγής

Για υποκρισία κατηγορεί πλέον η Ανθή Πριοβόλου τον επικεφαλής της παράταξης Κύμα Ενωμένων Πολιτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Δημήτρη Δαβάκη, με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση διαγραφής της από τη δημοτική αυτή ομάδα. 

Προηγήθηκε η ανακοίνωση από την ίδια ότι μετά τις δημοτικές εκλογές, όπου συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο Δαβάκη, κατέρχεται ως υποψήφια βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή.

Την αποκάλυψη αυτή ακολούθησε ζωηρός διάλογος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο, που κατέληξε λίγα 24ωρα μετά στην ανακοίνωση διαγραφής της.

Με αφορμή αυτή, η Ανθή Πριοβόλου δημοσιοποίησε μια επιστολή στην οποία μεταξύ άλλων επισημαίνει ο Δημήτρης Δαβάκης “γνώριζε πριν ενταχθώ στην ομάδα του, ότι πρόσκειμαι στη Χρυσή Αυγή”.

Αναφέρει συγκεκριμένα η Ανθή Πριοβόλου:

“Παρόλο που ο κ. Δαβάκης, γνώριζε πριν ενταχθώ στην ομάδα του, ότι πρόσκειμαι στη Χρυσή Αυγή, και μάλιστα ήταν κοινωνός της συναισθηματικής μου φόρτισης υπέρ αυτού του κοινοβουλευτικού κόμματος εξαιτίας σοβαρών προσωπικών λόγων, δεν δίστασε να μου προτείνει να μετέχω στις εκλογές κατερχόμενη με τη δική του παράταξη.

Πώς εκ των υστέρων, και επειδή δημοσιοποίησα την εν λόγω υποψηφιότητά μου, αποφασίζει να με διαγράψει, ενώ πριν δημοσιοποιήσω την απόφασή μου, δεν έδειχνε ενοχλημένος, τουναντίον με στήριζε ενθέρμως;

Η συμπεριφορά αυτή χαρακτηρίζεται τουλάχιστον υποκριτική, αν όχι πολιτικά μεροληπτική”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας