Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλιαγμενη

Υπέρ της αναβάθμισης της μαρίνας Βουλιαγμένης το Κίνημα Αλλαγής 3Β

Θέση υπέρ του έργου εκσυγχρονισμού της μαρίνας Βουλιαγμένης με τέσσερις αστερίσκους έλαβε η τοπική οργάνωση του Κινήματος Αλλαγής στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα μέλη του κόμματος από τον Δήμο των 3Β συνήλθαν την Τρίτη 16 Ιουνίου σε ολομέλεια, όπου και συζήτησαν το θέμα της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου, που συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ έχει κινητοποιήσει και μερίδα των κατοίκων.

Το κείμενο αποτυπώνει μια σύνθεση απόψεων, όπου ναι μεν κυριαρχεί το “υπέρ” στην πραγματοποίηση του έργου, ωστόσο καταγράφεται και η επιφύλαξη περί “επέκτασης” της μαρίνας.

Το κείμενο του τοπικού ΚΙΝΑΛ σημειώνει:

Η θέση του Κινήματος Αλλαγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είναι: Είμαστε θετικοί απέναντι στην επένδυση με τις εξής όμως προϋποθέσεις :

  1. Να σέβεται το περιβάλλον και τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας.
  2. Να υπάρχει νομιμότητα και διαφάνεια στις ενέργειες που απαιτούνται , παράλληλα με την αποφυγή τυχόν πλασματικών δεδομένων σε σχέση με τα πραγματικά μεγέθη της επένδυσης.
  3. Να υπάρχει σημαντικό όφελος στην τοπική κοινωνία και ανταποδοτικότητα στην τοπική οικονομία.
  4. Τέλος , λέμε ναι στην αναβάθμιση και στον εκσυγχρονισμό της Μαρίνας Βουλιαγμένης χωρίς όμως την παράλογη επέκτασή της και χωρίς την αλλοίωση του απαράμιλλου φυσικού κάλους της περιοχής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας