Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Οι πιο διαβασμένες ιστορίες του 2017 στο 3vita.gr

Τα στατιστικά στοιχεία των ιστοσελίδων είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτικά.

Φανερώνουν αναγνωστικές τάσεις που τις περισσότερες φορές οι συντάκτες των κειμένων δεν θέλουν να παραδεχτούν.

Όπως κάθε χρόνο, δημοσιοποιούμε τις πιο διαβασμένες ιστορίες του χρόνου που πέρασε στο 3vita.gr με τη σταθερή πλέον πεποίθηση ότι οι προτιμήσεις των αναγνωστών και οι δρόμοι προς το viral δεν είναι ποτέ προβλέψιμα.

1. Ελεύθερη η είσοδος φέτος στην Α’ πλαζ Βούλας 

Μακράν η πιο δημοφιλής ανάρτηση της ιστοσελίδας για φέτος, η είδηση που αποκαλύψαμε στις αρχές Μαΐου ότι η Α’ πλαζ Βούλας θα λειτουργήσει χωρίς εισιτήριο.

2. Πένθος στη Βάρκιζα για τον 24χρονο νεκρό του τροχαίου

Μια δυσάρεστη είδηση του Σεπτεμβρίου, για ένα θανατηφόρο ατύχημα στην παραλιακή άγγιξε την τοπική κοινωνία, καθώς “έφυγε” ένα δικό της παιδί.

3. Παναγία Φανερωμένη στη Βουλιαγμένη: Παράδοση και πρωτοπορία

Από τα παράξενα του διαδικτύου: Ένα ρεπορτάζ μας του 2015, χωρίς στοιχεία επικαιρότητας, αλλά εστιάζοντας σε ένα τοπόσημο, βρήκε με ένα μυστήριο τρόπο ξανά το δρόμο του προς τις οθόνες.

4. Άνοιξε η γη στη Βάρη και τον κατάπιε

Με μια τόσο παράδοξη φωτογραφία να το συνοδεύει, λίγοι αντιστάθηκαν να μην κάνουν κλικ στο άρθρο αυτό για το ασυνήθιστο ατύχημα που σημειώθηκε τον Νοέμβριο στη Βάρη.

5. Α’ πλαζ Βούλας: Μια ιστορία αποτυχίας της ιδιωτικής πρωτοβουλίας

Η ιστορία ενός πολύ σημαντικού για την περιοχή δημόσιου ακινήτου, το οποίο έφτασε κατά τη χρονιά που πέρασε στο σημείο “μηδέν”.

6. Γνωρίστε τις υπηρεσίες του Κέντρου Υγείας Βάρης

Άλλη μία διαδικτυακή παραδοξότητα: Μια ανάρτηση του 2015 που δεν ήταν καν ρεπορτάζ, παρά ένα χρηστικό κείμενο, “αναβίωσε” και συνάντησε προφανώς την αναζήτηση της τοπικής κοινωνίας για τις δημόσιες παροχές υγείας.

7. Το πιο γρήγορο γκάζι του κόσμου στην Τροχαία Ελληνικού

Σε αυτή την ανάρτηση από τις παρυφές του αστυνομικού ρεπορτάζ, το ενδιαφέρον για τη μηχανοδήγηση συνάντησε την ανησυχία για την ασφάλεια των δρόμων με ένα -μη αναμενόμενο- εκρηκτικό αποτέλεσμα.

8. ΣΥΡΙΖΑ Ελληνικού: Τερατούργημα το σχέδιο για το πρώην αεροδρόμιο

Μια ανακοίνωση που εκτιμήθηκε ότι έχει ιδιαίτερο βάρος για τη μεγάλη επένδυση της ευρύτερης περιοχής των νοτίων προαστίων.

9. Τα πρόσωπα της παρέλασης της 25ης Μαρτίου στη Βάρη

Το “παραδοσιακό” φωτορεπορτάζ του 3vita.gr από τη μαθητική παρέλαση συγκεντρώνει πάντα μεγάλο αναγνωστικό ενδιαφέρον από τους εικονιζόμενους στις φωτογραφίες και όχι μόνο.

10. Πρόστιμο σε όσους δεν μαζεύουν τις ακαθαρσίες του σκύλου τους

Δεν το λες και “καυτή είδηση”. Το πολυπληθές φιλοζωικό κοινό του 3vita.gr αλλά και η αντίπερα όχθη βρήκαν προφανώς σε αυτό το περισσότερο χρηστικό κείμενο ένα καλό επιχείρημα.

Καλή χρονιά!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας